Samen op reis met Rudy en Annick

Samen op reis met Rudy en Annick

Mullerthal

29 30 mei

Een weekend zon . En zaterdag morgend zijn we naar Mullerthal gereden in groothertogdom luxemburg . Mullerdal is een plaats in het kanton Echternach en wordt ook eens Klein Zwitserland genoemd . Er zijn hele mooie wandelingen door het ruwe vallei met watervallen . 

Aangekomen hebben we ons geinstalleerd in de Camping Cascade Luxemburg . Een gewoon proper rustig , mooi grasvlakte campingplaatsen . De camping heeft een recent sanitaire maar geen drank of eet , dat moet je in het dorp zoeken  . Eerst nog een salade eten voor we aan onze wandeling beginnen 

Vandaag hebben we een wandeling van 12 km gedaan . De W8   .

Zondag hebben weeen wandeling van 6 km gedaan . Juist als er veel wandelaars opkomen zijn we weer naar huis vertrokken 

Les Lacs de l'Eau d'Heure

20  21 februari 2021

Zaterdag voormiddag , ze beloven een mooi lente weekend , zijn we vertrokken naar de meren van l'Eau D'Heure . We zijn aan deze  camperplaats gereden maar de grond was nog nat en zijn op de parking van een Landal ernaast gaan staan . 

We hebben vandaag een wandeling rond het meer gedaan , goed voor 17,5 km . 

Moe zijn we s'avonds in de mh gaan zitten . Heb ik de sateliet poot vergeten en om ons wakker te houden hebben we met de kaarten gespeeld .

Zondag vroeg ben ik in Landal een vakantiepark brood gaan kopen . 

Daarna hebben Annick en ik nog een wandeling van bijna 7 km gedaan . Onderweg was Annick een paar caches rijker geworden .

 

T1 en 60 jaar oud