Samen op reis met Rudy en Annick

Samen op reis met Rudy en Annick

Coo

2-3-4 oktober

We zijn naar Coo gereden en ons op de parking achter Pitit Coo geinstalleerd . De enige buren dat wij hadden zijn 2 jongens ieder met een werkvanneke leeggemaakt en een matras ingelegd . Zij doen alleen lange dag wandelingen en zijn dan weer verder . 

Wij hebben zaterdag voormiddag naar de bakker in Trois pont gewandeld , goed voor 6 km . In de namiddag een bergwandeling tegen over Coo van 7 km gedaan . We zijn zelfs een plaats gepasseerd waar ze parapente deden .

Daarna zijn we in Le Baron op het teras iets gaan drinken . 

Zondag hebben we in de voormiddag een wandeling rond het stuwmeer achter Coo gewandeld . Daarna zijn we naar huis gereden 

 

Plopsadorp

parapente

18 - 19 - 20 september Rekem

Vrijdagavond , Annick heeft vroeger gedaan met werken . We zijn met de mh naar Genk , Kattevenne gereden maar daar was het volzet. Dan zijn we naar Rekem bij Lanaken gereden . Een camperplaats bij het kanaal dat parallel loopt met de Maas . Het was laat en er was juist een plaats naast de camperparking.

Kanaal

Maas

Maas

Maas

Zaterdag Na het ontbijd de fietsen klaarzetten . We zijn gaan fietsen naar de Maas , een veerbood genomen en een hele toer gefietst . In Meerssen op het dorpsplein was een grote teras . Hebben we ons daar aan tafel gezet. Worden we snel bediend . Ze wist niet welke bieren ze hadden , alleen dat ze 450 verschillende soorten bieren hebben en dat ik mag komen kijken in de schuurtje . De drank was snel bediend , mijne koude schotel komt van uit een zaak 30 meter verder en Annick haar omelet van ... heu achter ons . Maar het was lekker . We zijn over Maastricht teruggereden . In Maastricht langs de Maas was het heel druk en geen mondmasker . Na een licht heuvelachtige fietstocht van 49 km weer naar de mh .

s'avonds dachten we te bbq maar ik was weer een onderdeel vergeten . Maar een goede pak frit van naast de kerk heeft gesmaakt 

Meerssen dorpsplein

De taverne dat de bediening deed

450 soorten bieren

Kutbier

Dikke lul bier

Zondag weer met de fiets op pad . Maar gisteren was het heuvelachtig en dat heeft wat batterij gekost van Annick haar fiets . Dus vandaag rijden we langs het kanaal tot Dilsen . Dan zijn we naar de Maas gefietst , een overzet in Grevenbicht genomen en de Maas terug gevolgd tot Geulle , de volgende veerbood . Een mooie rit goed voor 45 km . En de fietsbatterij heeft het goed gedaan .

Het weekend zit er weer op morgen werken 

Maastricht

Maas

Maas

Paarden lopen door de Maas

Paarden lopen door de Maas

5 en 6 september naar Westende

Deze weekend zijn we naar zee gereden . Alle camperplaatsen in Middelkerke zijn volzet . Dan maar op kamping  Westende . Gelukkig , ik had de wc bak vergeten en we staan kort bij de sanitaire blok . 

Zaterdag hebben we via Westende-Bad naar Middelkerke en terug gewandeld . Onderweg nog een toastje gaan eten . 

TV kijken zat er deze avond niet in . Vorige week had ik een brief gekregen dat ik enkele voetbalzenders bijkreeg en mijn abonement met 3 euro per maand duurder wordt of je kan bellen naar TV Vlaanderen om je abonement weer te verlagen . Ikke ene centiem aan voetbal geven , zelfs het voorstellen is al teveel voor mij . En als het mogelijk is willen we graag deze winter naar Algavre , Portugal en voor ontvangst van TV vlaanderen zal het moeilijk zijn . 

Zondag zijn we langs het strand naar Nieuwpoort-Bad gewandeld . Langs de vuurtoren naar de Ijzer . Daar laten overzetten met een boot .In Nieuwpoort-Bad nog doorgewandeld dan dezelfde weg terug  

21 -22 augustus

Deze weekend hebben we onze kleinkinderen mee . We zijn naar een camping  Fort Bedmar in Kling gereden . Volgens een internetpagina was het een kindvriendelijke camping . Elin en Dieuwke zijn in de wolken nu ze voor de eerste keer in de mobilhome mogen slapen . Maar voor ons was het ook een proef om met 4 in onze Possl . Het tafel ombouwen tot een bed . We hebben allemaal goed geslapen .

De speeltuin had dringend een onderhoud nodig maar Dieuwke en Elin hebben zich nog goed geamuseerd .